Η εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Πορεία μας

Η οικογένεια ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ υπό την καθοδήγηση του Κου. ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της εμπορίας και διανομής φιαλών υγραερίου για εμπορική και οικιακή χρήση εν έτει 1974. Ύστερα από λίγους μήνες αναλαμβάνει την αποκλειστική εμπορική αντιπροσωπεία στις φιάλες υγραερίου από την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε. κυρίως στην περιοχή του Πειραιά και κάποιων νησιών του Αργοσαρωνικού. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η επιχείρηση αρχίζει να ασχολείται με την συντήρηση, την επισκευή και την εμπορία επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού υγραερίου. Προσλαμβάνει επίσης και τεχνικούς εξειδικευμένους στους τομείς αυτούς.

Εν συνεχεία με την είσοδο και την συμμετοχή στην επιχειρηματική δραστηριότητα των ΥΙΩΝ ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ η επιχείρηση άρχισε να επεκτείνεται και στον χώρο της μελέτης – εγκατάστασης προηγμένων συστημάτων δικτύου υγραερίου. Το διάστημα 2000-2010 η επιχείρηση επεκτείνεται περισσότερο στην εμπορική διάθεση εξοπλισμού και αντιστοίχων υπηρεσιών αποκτώντας έτσι υποκατάστημα στην Σαλαμίνα διατηρώντας παράλληλα τον ήδη υπάρχον κύκλο δραστηριοτήτων της. Από το 2010 και έπειτα, η επιχείρηση πρωτοστατώντας στον χώρο της ενέργειας, ξεκίνησε την επαγγελματική ενασχόληση με τον τομέα του φυσικού αερίου. Προχώρησε λοιπόν στην εξειδίκευση του προσωπικού της και του δικτύου συνεργατών της σε νέες τεχνολογίες –τεχνογνωσίες και πιστοποιήσεις στον χώρο του υγραερίου και του φυσικού αερίου (π.χ. A.D.R.).

Σήμερα, έχοντας διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων του παρελθόντος η επιχείρηση έχει δώσει βάρος στην κάλυψη δικτύων και επαγγελματικών αναγκών υγραερίου, φυσικού αερίου, επισκευής αντιστοίχων επαγγελματικών συσκευών και πυρασφάλειας υπό την διαχείριση του Άρη Λουλαδάκη. Έχει επίσης αποκτηθεί και η αποκλειστική εμπορική αντιπροσωπεία της AIR fire HELLAS S.A. , τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της οποίας δραστηριοποιούνται στον χώρο της πυρασφάλειας-πυρανίχνευσης-πυρόσβεσης. Επιπροσθέτως, η επιχείρηση GASAL έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και πιστοποίηση είναι σε θέση να χορηγεί πιστοποιητικά και άδειες επαγγελματικών χώρων σχετικά με εγκαταστάσεις δικτύων αερίου και πυρασφάλειας σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Νομαρχία).

Επισκευή Συσκευών Αερίου
Εγκατάσταση δικτύων
Πώληση Συσκευών Αερίου
Συστήματα πυρασφάλειας
Άδειες λειτουργίας
Εφοδιασμός - διανομή φιαλών

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζι μας